Sejler-camp uge 27 2009 iMiddelfart

Vores Juniorer har været på sommerlejr i Middelfart.

De drog af sted for at hygge sig sammen med en masse andre sejlere…..Her er et uddrag fra sejlernes dagbog.

Mandag:

Første dag gik fint uden nogen skænderier. Vi havde selv morgenmad med, som vi spiste på nogle bænke ved siden af teltet. Kl 9:30 var nogen af os ude at bade ved stranden, bag efter fik vi lov til at lave hvad vi ville. Vi spillede rundbold, hvor der var en som blev skudt ned tre gange, og der var en som trådte i en lort med bare tær. Bagefter spiste vi middagsmad. Så skulle vi til skippermøde, hvor gennemgik hvad vi skulle lave. Vi hoppede derefter i sejlertøjet, og sejlede ud på vandet. Vi startede med at spille stikbold, når man blev skudt skulle man kæntre jollen og stille sig på bunden af båden. Efter dagens sejlads riggede vi af og derefter var der nogen badede andre slappede bare af indtil vi skulle spise aftensmad. Kort efter aftensmad fik vi natmad. Og så manglede vi at sætte et telt mere op inden vi kunne sove.

Skrevet af  Frederik M og Frederik B

Tirsdag:

Vi blev vækket af et tågehorn kl. 6:45, vi skulle nemlig ud at løbe sammen med Allan, Allan havde lovet at dem som kom før ham fik en is, jeg kom ind som nr. 6, og havde derfor sikret mig en is. Så skulle vi have morgenmad, efter vi havde spist skulle vi ud og sejle, det gik måtte svømme ind under båden med det og holde vejret i lang tid….Vi syntes det havde været en god dag.

Skrevet af Mikkel og Jesper

Onsdag:  Vi blev vækket 7:30 og så gik vi hen og spiste morgenmad kl. 8:00. Vi smurte madpakker efter vi havde

spist. Så skulle vi ind og have teori, det var kedeligt. Bagefter skulle vi til Fænø, vi blev sejlet derover med motorbåde.

Da vi kom derover kunne vi lege med forskellige ting, Asta og jeg prøvede begge at sidde på et bræt efter en motorbåd. Vi spiste madpakkerne på Fænø. Bagefter sejlede Maja og Jeg kajak, vi fangede vandmænd, bagefter legede Maja og jeg at vi var voksne mænd der skændtes hele tiden, fordi de havde hver sin måde de skulle lave Dronningens kajak på. Så sejlede vi hjem, da vi var hjemme måtte vi bade indtil vi skulle have aftensmad, vi fik lasagne, det smagte godt. Om aftenen tvang Mads os til at lege med krabber, så skulle vi snart sove igen, men inden vi gik i seng legede vi vandkamp.

Skrevet af Asta og Maja

Torsdag:

Da vi blev vækket, var der mange som sov videre indtil han brugte hornet. Da vi skulle ud at løbe 5 km var der nogen som gik hele vejen. Vi skulle vente på de sidste inden vi kunne få morgenmad. Efter maden skulle vi have nogle informationer i klubhuset. Vi glædede os til vi skulle sejle match race. Der var desværre ikke ret meget vind, men det var sjovt og det var fedt at sejle match racer. Efter aftensmaden var det fri leg, nogle spillede rundbold, andre fodbold. Natmaden var kage…Uhmm. Efter den var der mange der spillede beach volly. Kl. 22:00 skulle vi i seng, men der var mange der snakkede..nogen helt til 23:00 J

Skrevet af Jeppe og Mathias

Set fra træner og forældres side er der ingen tvivl om det var en fed uge hvor alle har hygget og moret sig meget. Lad det være en opfordring til at melde sig til i næste sæson.

Se mange flere billeder her.  http://foto.sejlere.dk