EGENSEDYBET KLUBMESTERSKAB 2008

For første gang i mange år blev der d. 20-9-08 afholdt klubmesterskab i ungdomsafdelingen hos sejlklubben på Bogø.

17 både var tilmeldt til konkurrence på denne skønne efterårsdag.

Der blev sejlet i 3 klasser 2 optimist og 1 zoom-8.

Der var lagt 2 baner ud godt stykke ude i fjorden pga. den lidt sløje vind, en til de ”nye” optimister og en længere og sværere bane til øvede optimister og Zoom-8

Der blev gennemført 4 sejladser i alle klasser.

Mange af forældrene til de sejlene var med på vandet enten i følgebåde eller Fevajoller og ombord på dommerbåden hvor der var en masse arbejde der skulle gøres med at holde regnskab med point til sejlerne i de enkelte både.

Efter sejladsen var der varm kakao og boller til lige at styrke sig på og få snakket om dagens oplevelser på vandet.

Til aften var der arrangeret fællesspisning hvor der deltog ca. 40 forældre og søskende og alle sejlerne.

Udover medaljerne til vinderne i de enkelte klasser blev der uddelt

Fighter medaljen til Frederik Brønserud for at holde på og kæmpe hele dagen igennem selvom han var oppe imod nogle skrappe modstandere.

Plaster på såret medaljen til Magnus Damkjær som fik flere skader i løbet af dagen i nærkampen med jollen, og så havde han fødselsdag…….

Peder Damkjær

Klik her for flere billeder