Er du blevet for voksen til joller eller har du købt eller overvejer køb af en sejlbåd, kan du med fordel deltage i sejlklubbens sejlerskole.

Formålet med sejlerskolen er at lære dig de grundlæggende færdigheder, der skal til for at håndtere en kølbåd.

Billedresultat for SB20 sportsbåd

Du får også lært de grundlæggende færdselsregler på søen og de nødvendige sikkerhedsregler incl. mand over bord manøvre.

Sejlklubben har til en SB 20 sportsbåd til rådighed for sejladserne

For at gøre undervisningen så realistisk som muligt, foregår en del af undervisningen ved at båden deltager i sejlklubbens aftenkapsejladser om onsdagen. Undervisningen foregår derfor fortrinsvis i maj, juni, august og september måned som regel med start mellem kl. 1730 og 18.

Selve undervisningen koster kr. 1300 pr sæson.

Deltagelse i sejlerskolen forudsætter desuden du er medlem af sejlklubben (se andet steds på hjemmesiden for kontingentstørrelsen).

Har du fået lyst til at vide mere eller allerede besluttet dig for at deltage i sejlerskolen, kan du kontakte Carsten Christensen

Mailto: Carsten.christensen@nalnet.dk