Så blev lopperne luftet!

For første gang i Sejlklubbens historie blev der afholdt maritimt loppemarkedet i Egensedybet lørdag d. 28. april 2007.

Loppemarkedet foregik samme dag, der var standerhejsning, se artikel andet sted i bladet.

Loppemarkedet åbnede kl. 10 for besøgende og sluttede kl. 18.00 med en lille pause kl. 14, hvor alle naturligvis deltog i standerhejsningen.

Loppemarkedet foregik dels indenfor i Sejlklubbens lokaler, hvor der var opstillet boder og dels udenfor på plænerne.

Loppemarkedet var godt besøgt hele dagen af folk, der kom fra vores egen klub, lokale folk, men også folk fra vore nabohavne på fjorden, hvor nogle af dem aflagde os et besøg fra søsiden. Det var rigtig dejligt.

Der var en livlig summen og håndslagning på bud vedr. diverse effekter til stor morskab for alle. Her var alt til salg, fra gamle både/ joller, søtoiletter, maritime messing ure, nye sejlerjakker, fendere, glas, tovværk, søkort, instrumenter og meget meget mere. Der blev også plads til lidt salg af legetøj, da der på et par stande var børn, som hjalp deres forældre med at sælge effekter. Susanne og Claus´s pige Helle havde et børneur med, som hun ville sælge for 20 kr. Senere på dagen var hun kommet af med det. På forespørgsel om, hvad hun havde fået for uret, sagde Helle.

”Jeg fik kun 10 kr., men det gør heller ikke så meget - for det virkede ikke!”

Man må sige, at hun i en ung alder allerede har sans for kræmmerhandel!

Sejlklubben sørgede hele dagen for salg af kaffe/ kage, drikkevarer og pølser, som man selv kunne grille på de opstille gril. Der var vist ingen der manglede noget!

Alt i alt var det en rigtig fin dag for alle.

Rigtig dejligt var det, at Sejlklubben fik et pænt overskud vedr. salg af boder til loppemarkedet og salg af diverse drikkevarer, kage og pølser.

På spørgsmål om loppemarkedet skal fortsætte til næste år. Det er der vist inden tvivl om. Vi vil gerne gøre det til en fast tradition i Egensedybet. Vi kan dog ønske os, at der bliver flere udstillere, også gerne udstillere fra vore nabohavne. Der må være mange, der har effekter hjemme, som kunne komme andre til gavn og som man lige så godt kan komme af med og få en skilling for eller bytte med andet udstyr man mangler.

Annonceringen op til loppemarkedet kan blive bedre - der var mange der ikke har været opmærksomme på loppemarkedet, selv om vi har annonceret i den lokale avis igennem artikler. Der har været sat invitationer op i nabohavnene og nede i Otterup by, ugen op til loppemarkedet.  Det vil vi prøve at gøre bedre til næste år.

Ligeledes skal vi måske til næste år sælge mindre boder/ borde, da vi tror standlejen kunne virke afskrækkende på mange eventuelle udstillere.

Er der nogen der har gode ideer, hører vi gerne.

Loppemarkedet sluttede af med en dejlig fællesspisning i klubhuset, som også var tilberedt af Sejklubbens frivillige korps - en rigtig god afslutning på en rigtig god dag!

En stor tak til alle involverede i dagen!

For referatet

Sanne Christiansen