Sejlerskolen er startet igen her i 2007.

I noget nær vindstille 2. maj 2007 gik Sejlerskolen i gang sæsonen 2007. Ombord var 1. års elev Lone og Leif og træner Preben. Efter at alle havde overværet overrækkelsen af den STORE check fra Fionia bank til Sejlklubben, gik det for motor noget forsinket til startlinien.

Her kunne alle deltagere konstatere, at eneste båd i første start var Sejlerskolen. I den lette luft blev det en god debut for eleverne. Stille og roligt gik det mod bøje 18 ved Lindøværftet. DMI havde lovet at vinden ville friske lidt op efter klokken 19, men der var desværre ikke meget hold i den vejrmelding. Kort før H-båden nåede bøje 18 blev sejladsen skudt af. På det tidspunkt var Sejlerskolen kun blevet overhalet af Søren Pegasus. Godt gået den første aften.

Hvad der manglede af vind 2. maj blev til gengæld i rigt mål leveret ugen efter 9. maj med op til 10 sekundmeter luft fra vestlig retning. Med den vindretning tog Sejlerskolen uden brug af motor af sted til starten for fok alene. Igen måtte Lone, Irma og Preben konstatere, at de var eneste båd i 1. start. Med vanlig sans for sikkerheden fra træner Prebens side nærmest lænsede H-båden igen mod bøje 18 for fok alene. Stærkt gik det trods alt i den gode vind.

Efter et kryds tilbage til bøje 2 og læns igen til bøje 18 fik Sejlerskolen imidlertid blod på tanden. I den let aftagende vind blev storsejlet hejst og der var god krængning for såvel eleverne som for os andre med fuld sejlføring. I mål kom de om end tiden kun rakte til en 6. plads overalt.

Med til historien hører dog, at klubbådens eneste spilhåndtag druknede på turen. To nye er på vej, så Sejlerskolen fortsætter.