Vi var igen i år heldige med vejret på Fjordens dag.

Dagen startede officielt, kl. 8.30 hvor der var morgenbord i klubhuset. Mange vidste allerede her, hvilken stand de skulle stå ved og hvad de skulle lave, men vi var da stadig nogle som manglede at få tildelt en opgave. Dette blev gjort ved denne lejlighed.

Udenfor stillede jagthornsblæserne an, og truttede i deres horn. Formanden holdt en tale og bød velkommen.

I år havde vi igen mange aktiviteter. Begynder vi på sydsiden, var der yderst, udstilling af hav kajakker.

Ved siden af, holdt dykkere til. Begge aktiviteter var det muligt at prøve.

I det ene telt var der pileflet med udstilling af mange store og små arbejder. Både påbegyndte og færdige.

Joy stod for snobrødsbagning midt på pladsen, og ved siden af hende var der en fiskedam hvor børnene kunne fange og kæle med krabber.

Ved klubhuset holdt drambryggerne til. De fortalte gerne om drikkene og uddelte smagsprøver.

I beddingen havde folk, ligesom sidste år, mulighed for en tur på Fjorden med en kølbåd.

Arne stillede sin båd til rådighed. Preben og Gitte sejlede i skolebåden, Der var også mulighed for at prøve en tur i Jenses Knar.

Vinden var jævn så bådene kunne krænge lidt. Den var også i det rigtige hjørne, så der kunne sejles både ud og hjem uden kryds.

På parkeringspladsen ved slæbestedet var udstillet to flotte amerikanerbiler.

På nordmolen kunne man lære at binde knob, eller prøve selv, at sy sig en taske.

Yderst på molen holdt Ungdomsafdelingen til. Her var der mulighed for en tur i en optimist, eller hvis man var til lidt mere fart, prøve en zoom 8 eller en Feva jolle.

Der var her også mulighed for, med instruktør, at prøve et surfboard.

Og så til det spiselige.

I år var der vist ingen der gik sultne hjem.

På sydsiden havde vi tre steder man kunne købe mad og drikke.

Ved siden af spilskuret blev en helstegt pattegris grillet. Den blev skåret ud og solgt i teltet. Til den fulgte der kartoffelsalat og blandet salat.

Her var der også muligt at købe vin, øl og vand.

Ved siden af var pølseboden, med pølser, fransk hotdog, is, sodavand, øl og alle de pandekager det var muligt at fremstille.

Derefter fiskebilen, med røgede laksestykker, fiskefrikadeller og nystegte fiskefileter med rugbrød og remoulade. Dertil øl og vand.

Gæsterne havde så mulighed for at sidde på de opstillede bordbænksæt udenfor eller trække ind ved bordene i teltet.

I teltet blev også solgt kaffe, med dertil hørende forskellige slags hjemmebag.

Der var nogle som valgte at benytte vores fine terrasser til at nyde deres medbragte mad.

Mange var cyklet til i det fine vejr, til dem var der indrettet en speciel cykelparkeringsplads.

Der var fuld aktivitet overalt, ikke mindst i klubhusets køkken, hvor meget af maden blev tilberedt.

Jeg er sikker på, at alle vores gæster har haft en rar dag i fine omgivelser.

Tekst Søren U.

Foto: Jens Johansen og Gitte Hansen